Kapcsolatfelvétel

Bejelentkezni a lap alján található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével lehet.

Telefonos megkeresések fogadására nincsen szabad kapacitásunk.

Hirtelen fellépő
krízisállapotok sürgősségi, soron kívüli ellátását nem tudjuk biztosítani, ezért  kórházi
pszichiátriai ellátás, ideggondozó, pszichoterápiás osztályos felvétel megkeresését és
igénybevételét javasoljuk.

Kérjük, hogy az üzenet részbe jelezze, hogy online, vagy személyes tanácsadásra kíván jelentkezni, illetve néhány mondatban írja le, hogy miben szeretne segítséget kérni!

Központunk továbbra is igyekszik figyelembe venni az Önök igényeit és tiszteletben tartani idejüket, mind az időpontfoglalás, mind pedig az időpont módosítás tekintetében. Az elmúlt időszakban tapasztalt fokozódó megkeresések és az igényekre való hatékony reagálás érdekében néhány pontban összeszedtük azokat a kéréseket, mely a szakemberekkel való együttműködést hatékonnyá tudja tenni és az ellátást folytonosságát tudja biztosítani. 

Kérjük, hogy a csatolmányban található dokumentumot figyelmesen olvassák át, az első személyes találkozás  alkalmával fogjuk kérni az aláírásukat. Az online tanácsadásban részesülő klienseinktől pedig egy aláírással ellátott beszkennelt/befotózott példányt kérnénk a soron következő alkalom előtt e-mailben. Köszönjük együttműködésüket!

A konzultáció feltételeinek megtekintésére kattintson IDE

Titoktartás: A pszichológusok szakmai munkáját az MPT Pszichológiai Szakmai Etika Kódexe szabályozza, melynek irányelveit munkánk során követünk. Ennek része a titoktartási kötelezettség, mely minden, az ülésen elhangzott tartalomra vonatkozik. Rendkívüli helyzetek (hatósági esetek) mentesítik a szakembert ez alól.