Bemutatkozás

Klinikusnak készültem, majd kutattam, aztán az egyéni pszichológiai tanácsadás, illetve coaching folyamatok felé fordultam. A különböző területekről szerzett erősségeim az analitikus látásmód, folyamatos megújulás, rendszerszemléletben való gondolkodás. Szakpszichológusi képzésem keretén belül áthidaltam a távolságot a pszichológia kutatói és gyakorlati területei között.

Az egyéni tanácsadói munkám során fiatal felnőtteket és felnőtteket támogatok életvezetési elakadásokban (párkapcsolati problémák, egészséges önkép kialakítása, szorongások, családi terhek oldása, önismeret mélyítése, énhatékonyság fejlesztése). Emellett a közös konzultáció alkalmával kapaszkodókat keresünk a munka világából érkező nehéz helyzetekhez is (munka és magánélet egyensúlyának nehézségei, kiégés, stresszkezelés, kommunikációs stílusok fejlesztése, konfliktuskezelés, karriertanácsadás, vezetőfejlesztés). Meggyőződésem, hogy minden ember képes fejlődni, ezáltal jobbá tenni a környezetét.

Integrált szemlélettel dolgozok, így folyamatosan keresem a lehetőségeket a szakmai továbbképzésre. A személyközpontú megközelítés közel áll hozzám, valamint coaching pszichológiai elemekkel dolgozom. A pozitív pszichológia eszközeivel erősítem és mozgósítom a kliens belső erőforrásait. Valamint a tranzakcióanalízís értelmezési keretében is gondolkodom.

A megoldásfókuszú folyamatok során empatikus, kreatív légkört teremtek. Szívesen dolgozom képkártyákkal, illetve szimbólumokkal. A klienssel való közös munkámat a szakmai hitelesség, a kölcsönös tisztelet és bizalom jellemzi.

Budapesten, Szegeden személyesen és online is dolgozom.